čtvrtek 31. srpna 2017

Co mě zaujalo - září 2017

Po letních prázdninách, kdy alespoň u mě byl relativní klid, co se týká vydávání zajímavých titulů, přišlo září a já nevím, co si přát dřív. Čeká nás pořádná nálož zajímavých příběhů a mě vážně zajímá, jak to stihnu přečíst. :D

Nutně potřebuji!!!!!
Plamen v temnotěOdvetaŠest vran

První tři knihy jsou pro mě jasné volby. Jiskra v plamenech je jednou z mých nejoblíbenějších sérií, to platí i pro Univerzitu. Oba příběhy jsou neskutečně napínavé a čtivé. :) A pak tu máme Šest vran od autorky, která napsala moji oblíbenou Grišu, takže není, co řešit. :D Tyhle tři krásky musím mít!

Hodně se těším!
Píseň zimyJiný světLáska mezi řádky

Před rokem jsem měla tu čest číst Lásku mezi písmenky a zamilovala jsem si tenhle milý, pohádkový příběh, teď vychází první díl, sice budu příběh číst trochu na překážku, ale to nevadí. Píseň zimy mě zaujala především svou nádhernou obálkou, Jiný svět naopak svou anotací.


Tohle nevypadá špatně!
DivotvůrceKrverůžKřišťálové království
Krverůž plánuji přečíst nejen kvůli anotaci, ale knihu bych si s sebou ráda vzala na Humbook. :) Křištálové království by mělo být posledním dílem série Kroniky Kaninu, ale nejdřív si ještě musím pořídit druhý díl.


Co v září láká Vás? :)

5 komentářů: