sobota 2. července 2016

Dvojitá rozbalovačka od CooBoo :)

Včera mi dorazily dva úžasné balíky. Nevím, který je lepší. ;-)



Obě knihy jsou z nakladatelství CooBoo  - tam jsou prostě knihy podle mého gusta. :)



A první vybalenou knihou je Nocte, na kterou  jsem vesměs slyšela samé pozitivní reakce, navíc už mě dlouhou dobu láká. :) 



Anotace:


Jmenuju se Calla Priceová. Je mi osmnáct a je mě jen půl. Moje druhá polovina – moje dvojče, můj bratr Finn – je blázen. Miluju ho. Víc než život, víc než cokoli. A i když se děsím toho, že mě stáhne s sebou dolů, jsem jediná, kdo ho může zachránit. Dělám, co můžu, abych si udržela zdravý rozum, ale topím se v tom čím dál víc. Takže se chytám stébla. Dare DuBray. Je můj zachránce a můj antikrist. V jeho náruči se cítím v bezpečí. Ale taky se v ní bojím, že nevím, kam patřím. Bojím se, že jsem ztracená. Uzdraví mě, zlomí mě, bude mě milovat i nenávidět. Má moc mě zničit. Možná je to v pořádku. Protože to vypadá, že Finna zachránit nedokážu, a nemůžu milovat Darea, aniž bych všem ublížila. Proč? To kvůli tomu tajemství. Tajemství, které se tak moc snažím rozlousknout, že jsem vůbec nečekala, že to přijde. Taky vás to překvapí. 




A z druhého balíčku jsem vytáhla Dceru, kterou jsem měla na seznamu knih, které si chci v červnu přečíst. Červen už sice nestíhám, ale červenec to jistí. :D Opět nádherná obálka. 


Anotace:

Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama. Její protesty jsou naprosto zbytečné, i ona si musí manžela vybrat v Selekci. Nenechte si ujít příběh další generace princeznovské Selekce!



Na obě knihy se už strašně těším. :) Co vy nečetli jste některou z nich? 


16 komentářů:

  1. Moc pěkné přírůstky :) Nocte je vynikající a na Dceru se teprve chystám :) Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nocte je taková tajemná kniha ani podle anotace přesně nevím, co mám od knihy očekávat. :) Ale dnes se do ní pustím.

      Vymazat
  2. Nocte jsem si chtěla moc koupit, bohužel knihu v místním knihkupectví neměli a já nechtěla čekat, tak jsem si místo ní vzala První...:D Určitě bych si ale chtěla Nocte někdy v budoucnu pořídit, stejně tak Dceru, na kterou jsem hodně zvědavá! Doufám, že se ti obě budou líbit! Budu se těšit na recenze!..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké :) Mě Selekce neláká vůbec, zato Nocte bych si přečetla ráda

    OdpovědětVymazat
  4. Nocte vůbec neznám a anotace je pro mě taková matoucí :D Ale těším se na tvoji recenzi ať si udělám přesnější názor :)
    katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano anotace je rozhodně matoucí (to se mi líbí), protože přesně nevím, co od knihy očekávat a o to víc se na ni těším. :D

      Vymazat
  5. Nocte ale nenapsala autorka Ostrova lhářů ne? Jestli jo, tak se picnu :D Btw. Nocte je dokonalé, takže se určitě máš na co těšit :3
    Dcera mi také ve čtvrtek došla :)
    Pěkné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš úplnou pravdu nenapsala. :D Já si to spojila kvůli tomu, že obě díla mají nečekaný konec. :D

      Vymazat
  6. Pěkné přírůstky :) Mohu jen závidět :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super knížky!
    Tedy.. o Nocte jsem neslyšela, ale vypadá to super :D

    OdpovědětVymazat