úterý 7. května 2024

Happy Baby

Krásný den, moji milí čtenáři,

dneska vám chci představit ambasadorský balíček pro roční dítě, za který děkuji Happy Baby. Skvělá zpráva je, že nábor pro další maminky stále běží. Stačí se přihlásit na následujícím odkazu - https://cutt.ly/ambasadorky.

A pojďme se podívat, co se nacházelo uvnitř. V boxu se nacházelo celkem šest zajímavých produktů.

1. Dezinfekce na prádlo od značky Sanytol

Dezinfekce odstraňuje bakterie a nepříjemné pachy, jak z prádla, tak i z pračky. Ideální pomocník při praní v nízkých teplotách, prádlo vydezinfikuje a zanechá pocit svěžesti. Značku Sanytol mám moc ráda. Nedám dopustit na jejich univerzální čistič a jsem ráda, že jsem objevila něco dalšího z jejich nabídky. 

2. AGU teploměr

Největší radost mi udělal chytrý infračervený teploměr, který odpovídá mezinárodním standardům. Kvalitní produkt zajišťuje přesné a spolehlivé výsledky měření. Změří teplotu během sekundy. Je víceúčelový, dá se s ním měřit voda v dětské vaně, teplota kapaliny v kojenecké láhvi a samozřejmě okolní teploty a povrchové teploty pevného předmětu. Velká výhoda je, že teploměr je rychlý a snadno se používá. Oceňuji, že mohu měřit i spící dítě aniž bych ho vyrušila. Navíc produkt uchovává posledních deset výsledků měření, což umožňuje sledování změn teploty. V balíčku se navíc nacházel ochranný obal na přístroj. 

3. Příkrm bio jablko, broskev a banány

Tenhle ovocný příkrm je určený dětem od jednoho roku. Značku Babylove se synem moc dobře známe. A velmi často doplňujeme zásoby. Zatím vždy všechno malému chutnalo. Největším oblíbencem jsou u nás ovocné sušenky a tyhle přesnídávečky. Ale shodou náhod jsme tuhle konkrétní příchuť doposud neznali. 

4. Bio čaj - lesní směs s malinou

Pohádkový čaj je určený dětem od ukončeného devátého měsíce. Složení čaje bylo schváleno Českou pediatrickou společností. A chuťově zaujala i mě, je výrazná. Čaj má povedený design syn se rád chodí dívat na veverku.

5. láhev MAM

Nechyběla ani krásná modrá láhev s obrázkem pejska. Která byla vyvinuta společně s lékařskými odborníky a je vhodná pro děti od jednoho roku. Pyšní se protiskluzovým designem a tvarem, který usnadňuje držení. Součástí balení je o ventil, který zamezuje vytékání kapaliny.

6. Batolecí mléko Beggs

A na závěr umělé mléko, které obsahuje směs probiotik a prebiotik GOS/FOS. Přidané vitamíny C a D podpoří správnou funkci imunitního systému. Také je obohaceno o plnotučné mléko s kapkou mléčného tuku. Je určeno pro děti od ukončeného 12. měsíce do dvou let. Značku Beggs vytvořenou českými a slovenskými rodiči jsem se chystala vyzkoušet. Rozšiřují svoji základnu a nyní nabízejí i kaše nebo vlhčené ubrousky.

Balíček mě osobně velmi mile překvapil svojí pestrostí, ale především kvalitními a hlavně praktickými produkty. 

A jak se balíček líbil vám? 

Ještě jednou děkuji Happy Baby!

1 komentář: