úterý 31. května 2016

Recenzáček

Dneska v devět na mě zvonil pošťák a předal mi balíček. Jupí! :D


Na tuhle knihu už mám spadeno delší dobu. Abych byla přesná tak od doby, kdy jsem si o ní přečetla v edičním plánu Baronetu.

Už dlouho jsem si chtěla něco od Jennifer L. Armentrout přečíst, tohle je zatím první kniha od této autorky, která se ke mně dostala a doufám, že nebude poslední.



Anotace:
Samanta je ve vlastním životě cizinkou. Až do té noci, kdy se svou nejlepší kamarádkou Cassie zmizela, o ní všichni říkali, že má všechno – bohatství, popularitu i přítele jako ze snů.

Samantu sice naleznou, na nic si však nepamatuje. Neví, kdo je, ani co se té osudné noci událo. Zatímco se snaží pospojovat úlomky své minulosti dohromady, uvědomuje si, že o takový život, jaký dřív vedla, nestojí. Stará Sam byla totiž docela potvora a je zřejmé, že s Cassie ji pojilo spíš nepřátelství. Samanta si je docela jistá, že ztráta paměti je pro ni jako výhra v loterii. Dostala druhou šanci, aby mohla být lepší dcerou, sestrou a přítelkyní. Bláznivě se zamiluje do Carsona Ortize, kluka, kterému na ní vždy záleželo a k němuž se minulá Sam nechovala moc hezky.

Cassie ovšem stále není k nalezení. Pravda o tom, co se jí té noci stalo, je pohřbena nejen hluboko uvnitř Samantiny hlavy. Zná ji i někdo jiný, někdo, kdo se chce ujistit, že o ní dívka pomlčí navždy. Samanta chce pouze jediné – zjistit pravdu. Jestli se jí podaří oživit vzpomínky na osudnou noc, bude se moct konečně posunout dál. Ale co když na tom, aby si nevzpomněla, závisí její život?




Do knihy jsem se okamžitě začetla a děj je velmi čtivý a napínavý. Doufám, že mě konec nezklame, ale zatím mohu hodnotit jen pozitivně. ;-) 



7 komentářů:

  1. Knížka vypadá zajímavě takže doufám, že se ti bude líbit až do konce. Těším se na recenzi! :)

    http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Začíná se to zamotávat, opravdu jsem zvědavá, jak to celé dopadne. :D

      Vymazat
  2. Už se moc těším na recenzi! :)
    Příjemné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak o této knize jsem vůbec nevěděla! Vypadá zajímavě! Už se těším na recenzi a přeji příjemné počtení! ;-)

    http://lavender-books.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat