čtvrtek 30. června 2016

Rozbalovačka

Po delší době mi přišel balíček tentokrát od Martinusáků a jsem z něho nadšená. :)


Konečně si přečtu novinku od mé oblíbené autorky, snad bude stejně povedená jako předchozí knihy. Než jsem tě poznala je u mě stále na prvním místě, protože jde o opravdu dojemný příběh, u kterého jsem si teda pořádně pobrečela, chvílemi jsem ani neviděla na stránky. Už se nemůžu dočkat, až uvidím film.



Anotace:

Představte si, jak by mohl vypadat příšerný život: manžel vás opustil a rodině nepřispívá ani penny. Vašeho syna puberťáka šikanují a dcera, jež je matematický génius, má sice možnost nastoupit na prestižní školu pro nadané děti, ale vy si to zkrátka nemůžete dovolit. Už jen nákup školní uniformy by znamenal pořádnou díru do rozpočtu – a co teprve školné… Seznamte se, přesně takový je ve zkratce život Jess Thomasové. Jednoho dne se však Jess přihodí zvláštní věc. V taxíku Najde svazek bankovek, který patří arogantnímu milionáři Edu Nichollsovi, u něhož doma Jess uklízí. Žádný balík to sice není, pro Eda bezesporu jen pár drobných, nicméně pro Jess by ony peníze znamenaly řešení problému. Jinak zásadová žena se impulzivně rozhodne, že si peníze ponechá a využije je pro svou dceru. V té chvíli ještě netuší, jak jí jejich majitel následně změní život.


U balíčku z Martinusu se vždycky těším na to, co bude uvnitř za dáreček a tentokrát mě hrozně mile překvapila hlavolamová nálepka, pro kterou momentálně hledám vhodné místo na nalepení. Je totiž skvělá. :)

Četli jste už Jeden plus jedna? Jak se vám líbila?

10 komentářů:

  1. Od JoJo plánuji prvně Než jsem tě poznala a pak další :)
    Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo Moyesovou samozřejmě znám, nicméně žádné zkušenosti s ní zatím nemám - ale nejspíš bych to měla změnit, když teď všude čtu samou chválu na její tvorbu :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mi od Martinusáků přišla tato kniha a líbí se mi. Stejně jako zbylé knihy od Jojo :) tak ať jsi z ní také nadšená!

    OdpovědětVymazat
  4. Připojuji se lidem, kterým dnes přišla takhle kniha od Martinusáků! :-D
    Ať se líbí! :-)
    http://kniznibrloh.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Přeji příjemné počtení a hlavně, ať se kniha líbí :)
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat