sobota 20. února 2016

Knižní vánoční dárky

Letos jsem k Vánocům dostala tyhle krásné knížky ;-)

Úplně celou sérii Sukuby - Richelle Mead






Přiznám se objednala jsem si jí sama z Buxu vyšlo to asi na 500 Kč, ale  Ježíšek pak knihy zabalit a dal pod stromeček ;-) :D Všechny díly jsem už četla a moc se mi líbily a ráda si je přečtu znovu. ;-)

Další knihy jsou od kamarádek, ty mě znají a vědí, co mě potěší

Plamen - Amy Katleen Ryan - 3.díl Vesmírné pouti

Sci-fi trilogie o vesmírném putování dvou lodí za osídlením Nové země, jediné naděje na přežití lidstva, míří do napínavého finále. Waverly a členové posádky Empyrea byli poraženi a jejich loď zničena. Zatímco Kierana vzala pod svá ochranná křídla kapitánka Nového obzoru Anne Matherová, Waverly se spojila se záhadným starcem, který chce Anne svrhnout. Ze Setha se stal uprchlík, navíc je zraněný a jeho stav se zhoršuje. Waverly, Kieran i Seth bojují o totéž – snaží se zachránit své milované – budou k tomu však muset podstoupit nejedno riziko… a také nejednu oběť
(http://www.databazeknih.cz/knihy/vesmirna-pout-plamen-207265)

PS: Plamen - momentálně v buxu za 9 Kč

První - Kiera Cass - 3.díl Selekce

Když byla America vybrána do Selekce, ani ve snu by ji nenapadlo, že by se ocitla na dosah samotné koruny, natož k srdci prince Maxona. S blížícím se koncem soutěže narůstají hrozby za branami paláce a America si uvědomuje, jak je lehké všechno ztratit a jak těžce bude muset za svou budoucnost bojovat.
(http://www.databazeknih.cz/knihy/selekce-prvni-218383)
Selekce má vždy naprosto úžasné knižní obálky a v knihovničce se krásně vyjímají 





Samantha Young - India Place - 4.díl Dublin  Strret


Některé činy se neodpouštějí. Především v lásce ne...
Hannah viděla Marca naposledy před pěti roky. Byl jediný muž, kterého milovala, a jediný, s kterým strávila noc. Po té jediné vášnivé noci Marco beze slova zmizel a opustil Skotsko i Hannah. Ta musela snášet následky jejich sblížení sama, neschopná navázat nový vztah.
Náhoda dvojici opět spojí dohromady a Marco ze všech sil bojuje o šanci na vysvětlení svého konání po osudné noci. Je odhodlaný udělat všechno pro to, aby svoji lásku opět získal, a tak pronásleduje Hannah na každém kroku a prosí o odpuštění.
Když se Marcovi zdá, že je jejich společná budoucnost konečně na dosah ruky, nečekané odhalení vynese na světlo světa Hannahinu bolest, kterou před ním starostlivě tajila. Trpké vzpomínky můžou dvojici rozdělit dřív, než vůbec využijí šanci na nový začátek.
(http://www.databazeknih.cz/knihy/dublin-street-india-place-269097)

Já tuhle autorku obdivuji. Píše totiž skvěle. Zatím všechny její knížky se mi líbily.Jedna lepší než druhá. Zatím u mě vede Jamaica Lane uvidíme jestli jí India Place trumfne ;-)



Losing it - Cora Carmack

pořídila jsem si jí za Poukaz, který jsem dostala v obálce k Vánocům :)


Jak to, že jsem pořád ještě panna?, ztrápeně si opakuje každý den při pohledu do zrcadla Bliss Edwardsová, na první pohled úspěšná a bezproblémová studentka herectví obklopená množstvím přátel, kteří však absolutně netuší, čím se jejich pohledná a inteligentní kamarádka užírá. Hodlá skoncovat s panenstvím – jenže ten pravý stále ne a ne přijít.

V okamžiku, kdy se její sexem protřelá kamarádka Kelsey dozví, že Bliss není ani lesbička, ani nehodlá odejít do kláštera, navleče ji do úzkých šortek a trička s tak velkým výstřihem, jaké by si samotná Bliss nikdy neoblékla. A potom ji s prohlášením konečně si vrzneš odtáhne do blízkého baru, kde ji po konzumaci několika panáků na kuráž vybízí, aby si našla kvalitního milence na jedno použití. Bliss prchá zbaběle na záchod, ale cestou narazí na zajímavého mladíka jménem Garrick, zabraného do čtení Shakespeara. Neplánovaně přeskočí jiskra a Bliss má tu noc skutečně šanci prožít pohádkový sex…, ze kterého však na poslední chvíli s mnoha nepodařenými výmluvami vycouvá.

Další den ráno, první hodinu posledního semestru, Bliss málem omdlí: zjišťuje, že Garrick, který před necelými osmi hodinami ležel nahý v její posteli, je jejím novým profesorem! 
(http://www.databazeknih.cz/knihy/losing-it-224279)


Prostě super dárečky už se těším na další :D. :D

A co vy, už jste některou z těchto knih přečetli? ;-)

Žádné komentáře:

Okomentovat