středa 17. února 2016

Nákupy knižních mazlíčků leden 2016

Je to tak má knihovnička se nezadržitelně naplňuje k prasknutí, ale já stále nemám dost. Ale kdo by mohl odolat no ne :D

Mé přírůstky za leden ;-) a to musím přiznat, že jsem se krotila, aby jich nebylo víc :D

Začínáme první objednávkou z Buxu (ano máte pravdu, nezůstaneme pouze u první)



Napůl zlý a Napůl divoký - Sally Green

 Fantasy příběh o nezdolné vůli přežít. Příběh, který vás chytne a nepustí až do poslední stránky.
Nadpřirozený thriller se odehrává v novodobé Anglii, kde mezi lidmi žijí v utajení černí-zlí a bílí-hodní čarodějové. Obě frakce rozděluje silná nenávist a spojuje jedna jediná věc – strach z chlapce, který pochází z obou stran.
Patnáctiletý Nathan je synem smíšeného čarodějnického páru a ostatními čaroději vězněn a mučen. Chlapec musí ze svého žaláře uprchnout před svými šestnáctými narozeninami a najít svého otce, nejsilnějšího a nejkrutějšího černého čaroděje na světě, jinak zemře. Zvládne svůj nelehký úkol přesto, že nemůže nikomu věřit? Ani dívce, kterou miluje? 

obě knihy v akci, jedna za 149 Kč :)

Bux druhá objednávka ;-)



Opět jsem neodolala a v nabídce jsem vybrala knihy Nahá + 2.díl každý za 60 Kč, Dceru kostí a dýmu + 2.díl každý za 79 Kč- sleva za  členství v klubu ;-) Nefilim a Do Poklidné modři nedorazili :(

Dcera kostí a dýmu - Laini Taylorová


Karou je nadaná, krásná a tak trochu záhadná sedmnáctiletá studentka na pražské umělecké škole. Její tajemství nezná ani její nejlepší přítelkyně Zuzana. Ráda kreslí chiméry, fantastické bytosti, a nikdo netuší, že tato mytická stvoření jsou její rodinou. Přichází a odchází skrze portál za svým zvláštním posláním, kterým ji její pověřil čaroděj, který ji vychoval. Neví, že ji sleduje smrtelně nebezpečný a mrazivě krásný anděl, a válka mezi světy dobra a zla brzy vypukne. 

2.díl Dny hvězdného třpytu - Laini Taylorová

Karou konečně získá odpověď, kterou hledala snad odjakživa. Mladá, talentovaná a tak trochu záhadná studentka pražské výtvarné školy a chráněnkyně netvorů konečně ví, kým je – a čím je. Ovšem s tímto zjištěním souvisí i pravda, za jejíž smazání by dala cokoliv… Zamilovala se do nepřítele a on ji zradil, a za to trpěl celý svět.
Karou se teď musí rozhodnout, jak daleko zajde při pomstě svého národa chimér. Ve strhujícím tajemném příběhu o zlomeném srdci, velikosti krásy a plném krutých rozhodnutí se Karou a Akiva ocitnou na protilehlých stranách opět rozhořelé, již odvěké války. Zatímco Karou a její spojenci se v zemi prachu a hvězd snaží vybudovat novou armádu chimér, Akiva svádí vlastní boj: boj za vykoupení, za vlastní svědomí a naději. Je však možné vzkřísit naději z popela jejich společného a zničeného snu?
Kniha navazuje na první díl Dcera kostí a dýmu stejnojmenné, v knižním fantasy světě oceňované trilogie.
(http://www.databazeknih.cz/knihy/kost-prani-dny-krve-a-hvezdneho-trpytu-207137)

Nahá - Raine Miller

Američanka Brynne Bennettová, studentka výtvarného umění na Londýnské univerzitě, si občas přivydělává jako modelka a veškerý svůj čas dělí mezi školu a práci. Když si úspěšný britský podnikatel Ethan Blackstone koupí její nahý portrét, Brynne zjistí, že tento muž odmítá brát „ne“ jako odpověď. Touží po ní, chce ji mít ve své posteli, a když ji získá, udělá vše, aby si ji udržel. Ethanova dominantní povaha Brynne okouzluje a přitahuje, a to navzdory traumatům, která si v sobě mladá žena nese. Není však jediná, kdo má v jejich vztahu tajemství. Velké tajemství. Dokáže Ethan zbavit dívku jejích démonů? Dovolí mu to Brynne, nebo je přízraky minulosti oba zničí? 

Všechno nebo nic - Raine Miller

Ethan Blackstone má život v troskách. Zradil Brynninu důvěru a ona od něj odešla. Ethan se ale tak snadno nevzdá, nechce žít bez své americké krásky. Vášeň mezi nimi je neskutečně spalující, ale temná tajemství z jejich minulosti, která jeden před druhým skrývají, mohou jejich společnou cestu jednou pro vždy zničit. Vzhledem k politické hrozbě, která Brynne ohrožuje, musí Ethan ve velmi krátkém čase zmobilizovat veškerou sílu a důvtip, aby svou lásku ochránil před nebezpečím, kvůli kterému by ji mohl ztratit navždy. Dokáže Ethan pomoci Brynne vymanit se z minulosti, která ji děsí ve snech? Sevře ji opět v náručí a získá si její důvěru? Láskou posedlý muž je schopen udělat cokoli, aby znovu přivedl do svého života ženu, kterou miluje. Vrhá se do toho po hlavě. A získá buď všechno, nebo nic.



Žádné komentáře:

Okomentovat