čtvrtek 18. února 2016

Nákupy knižních mazlíčků únor 2016


Tentokrát jsem vyždímala chudáka svoji peněženku v Levných knihách. Ještě, že jsou tam směšné ceny, jinak bych za chvíli spala pod mostem, protože já skoro pokaždé, když navštívím tento obchod, prostě něco odnesu, to se zkrátka jinak nedá.


Takže jsem pořídila tyhle 4 knížečky.

Alchymie věčnosti a Nejistý zítřek - Jessea Perry  29 Kč + 39 Kč
BZRK Reloaded - Michael Grant  39 Kč
Deník zkrachovalé lásky - Sarah Harvey  29 Kč 


Při další návštěvě jsem opět neodolala. ;-)



Červený vrh - Jamie McGuire   69 Kč
Scarlet je rozvedená, pětatřicetiletá matka dvou dcer a pracuje jako rentgenová laborantka. Je pátek odpoledne a má službu v nemocnici, dcery poslala na víkend za otcem. Na příjem přivážejí umírající, ošklivě pokousanou a vyhublou dívku, a její rentgenový snímek prozrazuje to, o čem se v lékařských kruzích s hrůzou již pár dnů hovoří. Z Evropy se šíří záhadný virus a svět je zachvácen pandemií, která postupuje neuvěřitelně rychle. Projevuje se nesnesitelnou bolestí břicha a bleskovým úbytkem váhy, a pak už je jen smrt. Mrtví však nenacházejí klid, ale mění se v šouravé zombie, a hledají, čím by ukojili svůj neutišitelný hlad. Vábí je lidské maso a lačně se na ně vrhají. Jedinou obranou živých je rychlost a zásah do mozku zombie.
Scarlet se upne k tomu, aby zachránila své dcery za každou cenu. Musí je odvézt na jediné bezpečné místo k přežití, které zná. Na ranč Červený vrch.

Román Červený vrch vás uchvátí od první stránky a nepustí až do omračujícího závěru. Autorka bestsellerů Jamie McGuire se zde předvedla v nezapomenutelné formě. 
(http://www.databazeknih.cz/knihy/cerveny-vrch-283368)


A tuhle krásku jsem tam prostě nemohla nechat ;-)

Učiněná katastrofa - Jamie McGuire  79 Kč



ON – Jmenuje se Travis. Jeho život je plný povolných žen, nepovoleného hazardu a násilí. Jenže zrovna když si myslí, že je nezranitelný, potká JI. ONA – Abby je kombinací nevinné krásy a hříšné minulosti. Vnímá Travise jinak než ostatní a rozhodně nemíní být JEHO další trofejí. ON + ONA – Rozdílné pohledy na jedno společné téma. Tentokrát je na řadě ON, muž s věčným nepokojem v duši. Jak dopadne nejkrásnější milostný příběh jedenadvacátého století? 
(http://www.databazeknih.cz/knihy/beautiful-ucinena-katastrofa-184998)

19.2. jsem navštívila LK znovu a tentokrát jsem si odnesla


Nádherná svatba - Jamie McGuire    39 Kč

zdroj


Už víme, že se Abby Abernathyová stala paní Maddoxovou. Ale víme, jak se to stalo?
Proč Abby požádala Travise o ruku?
Co tajili jeden před druhým?
Kde strávili svatební noc?
Kdo o tom ještě věděl… a nepověděl?

Fanoušci Krásné katastrofy a Učiněné katastrofy se to všechno dozvědí z vyprávění o bouřlivém svatebním dni (a noci!) – a jako všechny dobré příběhy, i tenhle rozhodně stál za to čekání.
(http://www.databazeknih.cz/dalsi-vydani/nadherna-svatba-248443)


Lásko kde jsi?  - Nick Spalding  69 Kč

zdroj


Na hledání lásky je někdy nejtěžší zachovat si vážnou tvář.

Lásko, kde jsi? je knížka inspirovaná skutečnými příběhy o nevydařených schůzkách a přešlapech ve vztazích. Je věnovaná všem, kteří vědí, jak ošemetné (a někdy i absurdní) může hledání lásky být.
Být svobodný nepřipadá Jamie Newmanovi moc zábavné, zvlášť tváří v tvář sexuálně agresivní rozvedené ženské nebo bohyni, která přesahuje jeho možnosti natolik, že by mohlo klidně jít o jiný živočišný druh.
Nezapomínejme však, že ani pro dívku není hledání lásky žádnou procházkou růžovým sadem. Jen se zeptejte Laury McIntyreové, která se nedávno vypořádávala s nadrženým realitním makléřem a fanatickým cyklistickým nadšencem.
Když do sebe Jamie s Laurou narazí (doslova), vypadá to, že by se na ně mohlo usmát štěstí – jenže nalezení toho pravého bývá někdy počátkem potíží.

(http://www.databazeknih.cz/knihy/love-and-life-lasko-kde-jsi-177897)

Žádné komentáře:

Okomentovat