neděle 20. března 2016

Můj první recenzáček

Jupí, i já mám konečně ve své sbírce první recenzní výtisk. Díky nakladatelství Moba jsem se v pátek mohla rozběhnout na poštu, abych si vyzvedla balík, kterého jsem se nemohla dočkat.


Rozbalovala jsem ho pomalu, abych si užila ten pocit. :D To víte, nevím, kdy se tato památná chvíle bude znovu opakovat. ;-)


Obdržela jsem novinku Láska v Paříži. Ještě večer jsem se pustila do čtení. Brzy bude recenze. ;-) Na tenhle romantický příběh, který probíhá v kouzelné Paříži.


Popravdě, obálka je naprosto úchvatná. Úplně jsem se do ní zamilovala. :D Stále se na ní musím dívat, úplně mě ohromila. Prostě Paříž ♥

12 komentářů:

  1. Gratuluju. :) Tuším, jakou musíš mít radost, s kámoškou jsme minulý týden taky dostaly první recenzní výtisk. Tak ať si ten příběh užiješ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám právě tuhle knihu k recenzi a moc se na ni těším. :) I když se na ni dostane až příští týden, bohužel... já jsem z těch, co je momentálně těmi recenzáky nějak zahlcená a nesnáší se za to. :D Ale pamatuji si ten pocit, kdy mi takhle přišel první balíček. :) Mimochodem, máš krásné povlečení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musí být ještě hezčí pocit, být zahlcená recenzáky :D Určitě se budu těšit na tvůj názor na knihu. ;-) A tohle povlečení je moje úplně nejoblíbenější :D

      Vymazat
  3. Gratuluji ke krásnému prvnímu recenzáku :) Podle anotace a obálky to vypadá dobře :) Přeji hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. :) Romantické příběhy si vždycky ráda přečtu. :)

      Vymazat
  4. Gratuluji!! :)
    Moc se na recenzi těším!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluju!! A těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji! A do budoucna přeji mnoho další balíčků :-)

    Nika

    OdpovědětVymazat