neděle 10. září 2017

Přečtené knihy - červenec 2017

Za měsíc červenec se mi povedlo přečíst 6 knih. :)

Temná hmotaDvůr mlhy a hněvuPodsvětí - ArtefaktPlíseňSplynutíOheň

Temná hmota: 3,5/5
Dvůr mlhy a hněvu: 5/5
Podsvětí: 2,5/5
Plíseň: 4/5
Splynutí: 3,5/5
Oheň: 3/5


Nejlepší kniha: Dvůr mlhy a hněvu
Já tuhle sérii prostě miluju. Autorka je prostě skvělá, opět úžasný příběh propojený s milostnou linkou a akcí. Na hlavní hrdinku opět čeká nejedna zkouška a souboj. Kniha je poměrně objemná, ale já osobně jsem si přála více stránek. Dvůr mě vtáhl do děje a nemohla jsem přestat číst. Těším se na další díl. 




Nejhorší kniha: Podsvětí
Další kniha od české autorky, kterou jsem se rozhodla vyzkoušet - bohužel děj mě moc nezaujal. Víc se mi od Hlaváčkové líbila série Dračí kameny, v Podsvětí na můj vkus bylo moc málo tajemna. 


Zbytek nejmenovaných knih mě vesměs zklamal. Na pokračování Ódinova dítěte jsem se hodně těšila, ale v Plísni mi nesedlo zapojení lidského světa do příběhu, zdálo se mi, že z něj trochu vyprchalo kouzlo. Kniha to ovšem není špatná, hodnotím jí kladně, ale čekala jsem něco trochu jiného. U trilogie Čistýmě průběh příběhu  nadzvedával ze židle a samotný konec mě šokoval. Nelogičtější zakončení knihy jsem snad nikdy nečetla.

Jaké knihy jste o prázdninách přečetli vy?



6 komentářů:

  1. Z těchhle knih jsem četla jenom Dvůr mlhy a hněvu, a souhlasím, že byl naprosto boží. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Dvůr mlhy a hněvu momentálně čtu a také se nemohu odtrhnout a vůbec nechci aby to skončilo. A hlavně čekat na ten další díl?? To já opravdu nechci, ale budu muset. Škoda, že tato série bude už končit. Sarah to prostě umí. :)
    Měj se krásně. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to mučení čekat na další díl. Tenhle příběh opravdu stojí za to. :)

      Vymazat
  3. Přečetla jsi toho hodně :) Mě se moc líbila Temná hmota, dočetla jsem ji tento týden a jsem nadšená :) A Podsvětí skutečně bylo zklamáním :) A ještě jsem zvědavá jak na mě zapůsobí Plíseň :) Hezké čtení i v září :)

    OdpovědětVymazat