neděle 12. března 2023

Drž mě

 Drž mě aneb Jedna noc nespoutané vášně bez závazků. Takový byl alespoň plán... napsala americká autorka Stacey Kennedy, která píše především romantické knihy pro ženy. Ráda vypráví o vroucí lásce, jelikož ji samotnou obklopuje a dobře ji zná. 

Drž mě je druhým dílem erotické série z klubu Phoenix, kde se plní ty nejdivočejší sexuální fantazie. Jedná se o útlou knížečku, která má jen kolem 200 stran a je to tedy jen taková jednohubka. Ale je plná sexu a nevyhýbá se těžkým tématům a tím upozorňuje na problémy doby. Dílo je vyprávěno vypravěčem, který se zaměřuje na dvě hlavní postavy - tentokrát na Elise a Archera, kteří se popichují, ale zároveň po sobě touží.

Vedli neohlášenou válku o to, kdo z nich bude mít navrch. Ať už šlo o vítězství v sázce, porážku toho druhého ve hře nebo snědení většího počtu kuřecích křidýlek, jejich duely nebraly konce. Jenže kromě napětí se mezi nimi vyvinulo ještě něco jiného. Něco žhavého a dychtivého.


Elise Fanningová a Archer Westbrook jsou ve válce. Elise je soukromá vyšetřovatelka, která prolomila firewally firmy a nabourala se do sítě klubu, který má na starosti Archer. Celá ta záležitost mu leží v žaludku, jelikož tohle bere jako osobní selhání. Zprvu se nemohou vystát, ale později to mezi nimi začíná jiskřit. Archer zjišťuje, že Elise je drzá, temperamentní, sexy, chytrá, průbojná a smyslná žena. A i když se tomu brání - dostala se mu do hlavy. Archer v ní otevřel její hravou stránku. Ona nemá zájem o zhýralý životní styl a bojí se vztahů, ale má ráda pikantní sex a kvůli němu zapomíná na rozpaky.



Jedná se o volné pokračování žhavé série vyprávějící o erotickém klubu, který slouží elitě newyorské společnosti. Tahle série přináší hříšnou touhu, chemii mezi hrdiny i voyeurství. Čtenář objevuje soukromí klub plný nečekaných dobrodružství a vášně. Autorka nám představuje místo, kde se lidé nedrží zpátky, ale rozkvétají. Kde anonymně za maskou prožívají své sny a nikomu nesdělují své jméno. 

"Co mezi vámi vlastně je?" "Napětí," zkonstatoval Archer a sáhl po lahvičce s olejem, kterou tam pro ně někdo připravil. Kieran si roztíral olej po hrudi. "Chystáš se to napětí dnes večer uvolnit?"

Drž mě je krátká erotická kniha, která se čte sama. Jedná se o svižné a především čtivé vypravování, u kterého se mnozí budou červenat. Byla jsem překvapena, jak jsou některé sexuální scény pikantní. Autorka se opravdu nebojí povolit uzdu své fantazii. Samozřejmě, že je, příběh značně předvídatelný od prvních stránek víme, jak to celé dopadne. Ale tak to prostě u těchto knih bývá. Ovšem oceňuji, že autorka zbytečně uměle neprodlužovala děj, ale sepsala jen to nejzajímavější a nejdůležitější a vyšla z toho peprná romantická kniha.

U nakladatelství Metafora si snad čtenáři budou moci brzy přečíst další díl této série Phoenix nesoucí v angličtině název  Save me, který vypráví o hrdinech, které již známe. Tentokrát se Stacey Kennedy zaměřila na stydlivou Hazel Rose a sebevědomého Kierana s neodolatelným úsměvem. Na tenhle díl se těším asi nejvíc.

Ukázka:
Právě ve chvíli, kdy Fitz servíroval Archerovi pití, se dveře doutníkového salonu otevřely a Archerovu pozornost okamžitě upoutala žena v upnutých džínách, botách na vysokém podpatku a černé halence, která odhalovala svůdný náznak oblých ňader ve výstřihu. Ano, během svého působení ve speciálních jednotkách armády Spojených států bojoval v elitních misích. Věděl, jak naplánovat nebezpečnou akci, a taky ji dokázal s chirurgickou přesností provést. Ale tahle žena s těmi tmavě hnědými vlasy, které jí sahaly až po zadek ve tvaru srdce, a pronikavýma očima v barvě tmavé čokolády ho pokaždé úplně vykolejila. Elise Fanningová, nejžhavější a zároveň nejprotivnější ženská, jakou do svých devětadvaceti let poznal. Když od Wayna poprvé zaslechl její jméno poté, co pronikla skrz počítačové zabezpečení Phoenixu, bral si tu drzost osobně. Dokud nezjistil důvod, proč prolomila jejich firewall.

Hodnocení: 4/5

Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji nakladatelství Grada!

2 komentáře:

  1. Na túto knihu ešte pozriem, pretože ma zaujala.
    Budem rada ak sa zastavíš aj u mňa na blogu :)

    OdpovědětVymazat