středa 13. září 2023

Sleduj mě

 Sleduj mě aneb V klubu Phoenix ožívají fantazie. Ale on po ní touží doopravdy... napsala americká autorka Stacey Kennedy, která píše především romantické knihy pro ženy. Ráda vypráví o vroucí lásce, jelikož ji samotnou obklopuje a dobře ji zná. Její knihy se pravidelně umisťují v žebříčku USA Today. Její romance ze současnosti jsou plné šťastných konců, srdečnosti a žáru. Dostala se na seznam nejprodávanějších autorů na Amazonu, Apple Books. Žije v Ontariu s manželem a dvěma dětmi, ráda tráví čas s rodinou, nebo v lese či na koni jménem Priya. Má ráda čokoládu a víno, psaní ve společnosti psů.

Sleduj mě je čtvrtým dílem erotické série z klubu Phoenix, kde se plní ty nejdivočejší sexuální fantazie. Jedná se o útlou knížečku, která má jen kolem 200 stran a je to tedy jen taková jednohubka. Ale je plná sexu a nevyhýbá se těžkým tématům, v tomto případě jsou zmíněny duševní traumata, vražda, či postřelení. Dílo je vyprávěno vypravěčem, který se zaměřuje na dvě hlavní postavy - tentokrát na Lottie Harlow je dlouholetá ostřílená členka klubu a drsného detektiva Hunta, který si jde pro svou kořist.

Ale v této husté erotické atmosféře, byla jako duch. Nikdo ji doopravdy neznal. A ani nepozná.

Lottie není tou, za kterou se vydává. Lhala, aby nebyla odhalena její minulost. Zahodila svou identitu i rodinu a začala znovu. Celý její nový život by byl v ohrožení, kdyby někdo zjistil její temné tajemství. Donedávna ji bez problému šlo zůstat skrytá. Ale zakoukala se do Hunta a ten ji svými vášnivými pohledy moc nepomáhá držet si odstup. Okatě jí dává najevo, že o ni stojí, ale ona se bojí odhalení. Kdyby si s policajtem vyrazila a on zjistil pravdu, mohla by ztratit vše. A tak oba potlačují živočišnou chemii mezi sebou a jen po sobě touží. Vše se změní, když Lottie zjistí, že se jí vloupali do bytu. Dochází jí, že před minulostí plné zločinců nelze utéct. A požádá Hunta o pomoc a tím se pomalu začíná bořit její ochranná zeď a přesvědčení, že je lepší se od něj držet dál. 

Ve vypravování se střídají Hunt Walker - tedy svalnatý detektiv, veterán z námořní pěchoty a výsadkové jednotky, který je současně zaměstnán jako ochranka v klubu, a který se často účastní samotné show. A který je beznadějně zamilovaný do jedné účastnice, pro kterou sex před obecenstvem není žádný problém. Lottie Harlowá je nespoutaná, divoká, vášnivá a žádaná. Jako jediná z vystupujících žen se pro oblibu čumilů v klubu objevuje opakovaně. Ona má však i druhou tvář, je to dcera drogového krále, která utekla před minulostí.

Jedná se o volné pokračování žhavé série vyprávějící o soukromém erotickém klubu, který slouží elitě newyorské společnosti. Tahle série přináší hříšnou touhu, chemii mezi hrdiny i voyeurství. Čtenář objevuje soukromí klub plný nečekaných dobrodružství a vášně. Autorka nám představuje místo, kde se lidé nedrží zpátky, ale rozkvétají. Kde anonymně za maskou prožívají své sny a nikomu nesdělují své jméno. 

Sleduj mě je krátká erotická kniha, která se čte sama. Jedná se o svižné a především čtivé vypravování, u kterého se mnozí budou červenat. Byla jsem překvapena, jak jsou některé sexuální scény pikantní. Autorka se opravdu nebojí povolit uzdu své fantazii. Samozřejmě, že je, příběh značně předvídatelný od prvních stránek víme, jak to celé dopadne. Ale tak to prostě u těchto knih bývá. Ovšem oceňuji, že autorka zbytečně uměle neprodlužovala děj, ale sepsala jen to nejzajímavější a nejdůležitější a vyšla z toho peprná romantická kniha.

"Čekal jsem na tebe, Lottie. Budu čekat dál. jestli chceš zpomalit, fajn. Ale teď se tě ptám naposled. Už žádný hry. Jestli mě po včerejší noci odmítneš, je konec. Nadobro."

Tohle je zatím nejkratší díl, kniha má sice také kolem 200 stran, ale část prostoru zaujímají kapitoly z předchozích dílů, které vás jistě navnadí na jejich přečtení. Pokud jste tak již neučinili. Trochu jsem se knihy bála, jelikož tito hrdinové nepatřily mezi mé oblíbence. Ale nakonec to byl jeden z nejzajímavějších částí. Příběh je smyslný od první stránky. Tahle série si mě prostě získala. Líbí se mi, jak Phoenix dokáže měnit životy.

A už se těším na další pokračování v angličtině již vyšel další díl s názvem Take me, vyprávějící o Nesse a Ronanovi a chystá se Find Me o Hawkiem. ;-) Takže se máme, na co těšit. 

Ukázka:

Vzpomněl si na večer, kdy ji ve Phoenixu spatřil poprvé. Přišla se svým tehdejším přítelem - jakýmsi finančníkem z Wall Street - a Huntovi vyrazila dech. Tehdy jen přihlížela, ale postupně se zapojila do show. Na výplatní listině Phoenixu bylo velmi málo žen, ale členové klub Lottie milovala a pravidelně si ji žádali. Byla vášnivá, divoká a nespoutaná. Rozladěně se zhluboka napil horké kávy a převaloval hořkou tekutinu na jazyku, než postavil hrneček zpátky vedle talíře se svou oblíbenou snídaní, slaninou s vajíčky a fazolemi. Kieran, hasič z osmé požární roty a Huntův nejbližší přítel, jako by mu četl myšlenky. Dojedl svou porci vajíček a řekl: "Slyšel jsem, že Lottie včera předvedla docela parádní show." Několikrát týdně si spolu cestou do práce zašli na snídani. "Jako vždycky," zavrčel Hunt, znechucen hořkostí, kterou slyšel ve svém hlase. Kieranovi to neuniklo. Přimhouřil ostré zelené oči a pomalu zakroutil hlavou porostlou střapatými blond vlasy. "Nikdy nepochopím, proč se mučíš tím, že se na ni díváš." Ani Hunt nechápal, proč se nedokáže oprostit od usilování o Lottie, ale něco ho k ní táhlo. Něco, co zatím k nikomu jinému necítil. Něco, co ho uhranulo hned, jak ji spatřil, a nechtělo ho pustit. Něco, díky čemuž byl přesvědčený, že jakmile se k ní dostane, oba je to změní. A život bude navždycky lepší. Takže, kde je problém?

Hodnocení: 4,2/5

Velice děkuji nakladatelství Grada za poskytnutí recenzního výtisku!

6 komentářů:

  1. Nečetla jsem a číst určitě nebudu, toto je žánr, který nevyhledávám :-) ale dala si docela vysoké hodnocení, tak budu knihu doporučovat těm, co mají tento žánr v oblibě.

    OdpovědětVymazat
  2. Není to úplně něco, co bych četla, ale podle hodnocení to bude super kniha pro ty, co mají tento žánr rádi :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  3. Knihu mám připravenou a brzy se na ni chystám. Celá série je taková jednoduchá erotická oddechovka, takže jsem ráda, že se i tenhle díl nese na podobné vlně. :)

    OdpovědětVymazat