pátek 16. února 2024

BOX 4 BABIES

  Krásný den, moji milí čtenáři,

dneska bych se s vámi chtěla podělit o již třetí krásný balíček, který jsem dostala v rámci spolupráce od Novinek s chutí. Jedná se o BOX 4 BABIES and their mothers určený maminkám s dětmi od šesti měsíců do tří let. 

Já se vždycky na tyhle speciální boxy tak hrozně těším a jsem neskutečně zvědavá, co bude uvnitř. I tentokrát mi s rozbalováním a vybalováním pomáhal můj malý asistent. ;-) A čím je starší, tím více obsah prozkoumává a tentokrát musela hned jednu ňaminku i ochutnat. Tenhle zimní box je naprosto skvělý. Opět všechno využijeme, a jak jsem psala už minule. Tyhle užitečné boxy snad vyrábí přesně pro nás. ;-)

A pojďte se podívat, co všechno bylo tentokrát uvnitř. ;-)

Největší radost mi udělaly dva produkty od Onclé. Tuhle značku jsem totiž chtěla již nějakou dobu vyzkoušet. A ještě větší radost mám, že jeden z nich byl určeny pro mě. A to konkrétně intimní čistící olej. Který je bezoplachový a vhodný pro každodenní péči o intimní místa. Obsahuje Bioplin P, který podporu přirozenou mikroflóru a ochranu kůže. Další prospěšné látky jako kyselina mléčná, jojobový olej, kokosová voda, či bavlníkový olej. Stačí produkt protřepat, nanést na ubrousek nebo toaletní papír a pečlivě zbavíte pokožku nečistot. Je skvělé, že se mi tenhle přípravek dostal do rukou, přijde mi neskutečně praktický a užitečný a to nejen na cesty. 

Pak tu máme čistící olej na zadeček s bio šípkovým olejem. Jedná se o efektivní řešení každodenní hygieny miminka. Pokožku nevysušuje a zabraňuje vzniku prasklinek. Olej odstraní nečistoty, vyživí a zklidní pokožku. Použití je úplně jednoduché, stačí nastříkat a dětským ubrouskem setřít.

V balíčku se dále nacházelo batolecí mléko od Bebivity. Poprvé jsem si při objednávce mohla zvolit konkrétní mléko přesně na míru dítěti. Vybrala jsem Bebivitu Junior 1+. Tedy nápoj od ukončeného 1. roku života, vhodný jak k pití, tak do cereálií.  Jedná se o mléčný nápoj z Německa, který je přizpůsobený nutričním potřebám rostoucích dětí a obsahuje vitamíny i minerály. Bebivitu již známe, Kubíčkovi moc chutnají jejich sušenky. A mléko též sklidilo úspěch.

Dále náš oblíbený Elmex - cvičný zubní kartáček, který má speciálně tvarovanou hlavici pro ústa batolat s měkkými a zakulacenými vlákny. Oceňuji, že ty tmavě modrá ohraničují dávkování správného množství zubní pasty, což usnadňuje přípravu. Kartáček má ergonomicky tvarovaná rukojeť s přísavkou. A součástí balení je mini patička pro doplnění kompletní péče. Překvapivě si Kubíček čištění zubů zatím užívá. Pasta mu očividně chutná a kartáček drží krásně sám.

Od značky Linteo se v boxu také nacházely dva produkty. Jedním z nich byly plenkové kalhotky PANTS, které zajišťují dítěti komfort a pohodlí až po dobu 12 hodin. Kalhotky jsou hypoalergenní, dermatologicky testované a neobsahují parfemaci. Kalhotkovým plenkám nemám co vytknout, ale s Kubíčkem nám momentálně stále více vyhovují klasické plenky, což se ale může kdykoli změnit. ;-)

Co se týká dětského pleťového krému, tak ten jemně ošetřuje a hydratuje pleť. Je vhodný i pro novorozence a batolata. Jelikož pokožku regeneruje a vyváří na ní přirozenou ochrannou vrstvu, která chrání před nežádoucími vnějšími vlivy. Obsahuje měsíček lékařský, který má protizánětlivé, hojivé a antibakteriální účinky. Krém jsem na Kubíčkovi vyzkoušela okamžitě, protože jsem si zamilovala jeho vůni. Ta je tak příjemná, že si k malému musím neustále čichat. Navíc se dobře roztírá. Je to příjemný produkt, ale určitě není nepostradatelný. 

Nakonec tu máme kukuřičné křupky s lyofilizovanými jahodami s přirozeně bezlepkových surovin, které jsou bez chemických barviv. Jsou vhodné pro děti, dospělé i celiaky. A jedná se o sladkou ovocnou alternativu klasických křupek. Kubíček se na křupky okamžitě vrhnul a popravdě jsem mu je musela schovat, protože je nechtěl přestat jíst. Nedivím se mu, jsou opravdu slaďoučké. Ale raději mu ještě pořídím tu klasickou verzi bez cukru. ;-)



A na vrchu ležela Šikulkova encyklopedie pro zvídavé děti od 4 - 8 let. A tohle je přesně časopis, který by mě bavil, kdybych byla dítě. Obsahuje krásné ilustrace, uvnitř je spousta úkolů, her, kvízů, hádanek či kreslení. Nechybí ani trocha učení o zeměpisu, nebo třeba angličtiny. Opět jsem ji synkovi schovala a těším se, až ji spolu budeme vyplňovat.

BOX 4 BABIES opět nezklamal. Obsahoval produkty, které se nám hodí a já osobně jsem nadšená. :)

A jak se vlastně obsah líbí vám?


Velice děkuji Novinkám s chutí za zaslání dalšího nabitého balíčku pro mě a syna! 

3 komentáře:

  1. Kdybych měla doma malé dítě, tak by se mi líbil.
    Mně mrzí, že Novinky s chutí skončily s klasickými boxy s trvanlivými potravinami, které jsem dostávala v rámci spolupráce. Měla jsem tyhle krabičky s překvapením ráda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ani nevěděla, že skončily klasické boxy. Ale tyhle pro děti jsou skvělé. :)

      Vymazat
  2. No nic moc koukám. Moc se mi tento box nelíbí :-)

    OdpovědětVymazat