úterý 14. června 2016

Sexy potetovaná rocková hvězda

Zdroj








autor: Kylie Scott
rok vydání: 2016
nakladatelství: Baronet
originální název: Lick
počet stran: 328

První díl ze série Stage Dive nás zavede do víru rockové muziky, vypracovaných těl a vášnivého vztahu.



Evelyn měla svůj život naplánovaný, poslouchala své rodiče, vyhýbala se všem dobrodružstvím, ale pak odjela do Las Vegas oslavit se svojí nejlepší kamarádkou 21. narozeniny a další den se probudila na podlaze s kocovinou, děravou pamětí, zamlženými vzpomínkami a sexy cizincem po boku.

Rozhodně byl pozorný. Přemýšlela jsem, co jsem udělala, že jsem si zasloužila takovou laskavost. Jestli jsem sem chudáka chlapa dotáhla pod záminkou úžasného sexu a pak strávila zbytek noci s hlavou v záchodě, předpokládala bych, že bude naštvaný. Možná doufal, že to, co jsem mu nabízela večer, splním dneska ráno. Připadalo mi to jako jediné možné vysvětlení, proč by tu ještě teď byl.

Když se Evelyn vzpamatuje z prvotního šoku, že se přes noc stala vdanou paní, vymyslí plán, že se o celém tomhle velkém nedorozumění nemusí vůbec nikdo dozvědět, že celou situaci zkrátka udrží v tajnosti pěkně pod pokličkou. Tento plán se ukáže jako neproveditelný, protože hlavní hrdinka si nevzala jen tak někoho, ale rovnou světoznámou hvězdu. A poté, co se na ní vrhnou paparazzi, ji dojde, že o jejím neplánovaném manželství už ví celý svět.

„Co jsme v noci dělali?“ „Kurva, vzali jsme se,“ zavrčel. Při čištění zubů jsem došla k závěru, že se musíme nechat rozvést.


Dva hlavní hrdinové pocházejí z úplně odlišných světů, Ev žije prostým, i když trochu nudným životem, kdežto David je krásný, bohatý, pracovitý, talentovaný, úspěšný člen rockové skupiny Stage Dive a navíc je obletovaný milionem fanynek.  Taky vlastní luxusní, okázalé sídlo, kde se Evelyn necítí zrovna příjemně, cítí, že mezi ostatní zbohatlíky nezapadá.

David umí být někdy neuvěřitelně pozorný, ale na druhu stranu se dokáže pěkně naštvat. A že Evelyn umí Davida rozzuřit doběla. :D Mezi těmito dvěma hrdiny to prostě neuvěřitelně jiskří, ale jejich krátký, bouřlivý vztah připomíná horskou dráhu. 

„Jsme jen my dva proti celému světu.“

Nakladatelství Baronet potvrdilo, že má čuch na povedené romanťárny, navíc Rocková hvězda mě mile překvapila vtipnými dialogy i situacemi. Prostě oddechová četba pro ženy, která je plná emocí, lásky, nenávisti i závisti. Samozřejmě od začátku víte, jak celý příběh dopadne, ale to je u knih tohoto typu normální.



Kylie Scott se stala v roce 2013 podle komise společnosti australských spisovatelů nejúspěšnější spisovatelkou romantických příběhů a sama autorka je milovnicí rockové hudby a nízkorozpočtových hororů.


Za recenzní výtisk moc děkuji Martinus.cz!


Hodnocení: 4/5

6 komentářů:

  1. Skvělá recenze! Knihu jsem četla dlouho zpátky, ve fanpřekladu, a dost se mi líbila..:) Rozhodně skvělý první díl z nadcházející série, určitě si ale nenechám ujít další díly! Už teď se nemůžu dočkat příběhů zbylých členů kapely...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. :) Já se taky těším na další díly ze série. ;-)

      Vymazat
  2. Četla jsem tuhle knížku ještě než u nás vyšla. Teď jsem si pořídila druhý díl. Určitě jde o pěknou oddechovku.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky plánuji pořídit další díly, první díl se mi líbil. :)

      Vymazat
  3. Strašně mi vadí, když přečtu první pár kapitol knihy a hned vím jak dopadne, ale pak jsem třeba potěšená, když autor/ka do knihy přidá ještě něco, co mě dokáže skvěle vykolejit :)

    OdpovědětVymazat