pondělí 21. srpna 2023

Háčkované náušnice

 Krásný den,

moc ráda bych vám tentokrát představila mladou sympatickou českou tvůrkyni, která vyrábí krásné šperky i módu. Tahle kreativní duše si založila značku HáčkováníPP plnou rozmanitých a kvalitních výrobků. Kde si každý najde to své, co ho okouzlí. 

Mě se přesně tohle stalo u vlčích máků. Na první pohled si mě získaly. A to nejen díky tomu, jak krásně vypadají. Ale že se jedná o originální a především jedinečný šperk, který se jen tak nevidí. A proč neupoutat ostatní ihned na první pohled. ;-)

Kolekce vlčích máků je momentálně nejnovější a váže se k měsíci srpnu. Intenzivní červeň makových květů posiluje životní energii, zbavuje lenosti, smutku a apatie.

Červené makové květy jsou symbolem odpočinku, osvěžujícího spánku, prorockých snů, hojnosti, nadbytku a také pomíjivosti a nostalgie. Ženy narozené v srpnu jsou kombinací velkého srdce a sebestřednosti. Milují dělat radost a vždy si pro ostatní přejí jen to nejlepší, ale stejně jako milují dělat radost ostatním, milují ji dělat i samy sobě. Jsou velmi soutěživé. Mají rády pozornost mužů a dokáži jim vždy zamotat hlavu. Tyto ženy mají velké předpoklady změnit svět a dosáhnout svých cílů.


K výrobě veškerých šperků je používaná chirurgickou ocel, která je antialergenní a především odolná a trvanlivá. Jak pečovat o šperky, aby co nejdéle vydržely, se dočtete nejen na webu, ale přijde vám i návod v dárkové krabičce. Tu  pak můžete používat k odkládání šperků. 

A kdo, že stojí za samotnou značkou - matka dvou synů, která má ráda přírodu. Ráda si přečte pěknou knihu, vypije šálek kávy, relaxuje u kreslení, prochází se v přírodě, nebo si zacvičí. Je to průkopnice téhle tvorby. Chce ukázat, že háčkování je moderní a umí zaujmout i mladé lidi. Ale hlavní vizí je udělat radost ženám, aby se cítily jedinečné a krásné. A za mě se to rozhodně daří. 


Kreativita se mě drží celý můj život a na rodičovské se vše změnilo. Odstěhovala jsem se z rodného města a člověk najednou zůstal sám bez přátel. Tento čas jsem vyplnila háčkováním a protože miluju detaily, vrhla jsem se do této tvorby. Květiny jsou tak nádherné a já, alergik, si jich moc neužiju, tak si jich alespoň takto můžu užít. Celá má výroba potřebuje spoustu času, trpělivosti a lásky, aby vám výsledek lahodil nejen oku, ale i pohladil po duši. Mým cílem je vám udělat radost něčím tak krásným, jemným a opravdu velmi lehkým. Pomoct vám vybrat jedinečný šperk pro vaše blízké, vybrat si pro sebe dárek s příběhem květiny. Každá květina má svůj příběh a charakteristiku, tak jako ženy, které si je kupuji. Nechci tvořit hromady stejných kusů, ale tvořit jedinečné dílo, které se vás dotkne. Spojíte si s ním pocity a příběhy ze svého života. Při pohledu na něj budete vědět, kdo jej vyrobil a proč vás oslovit.



Kreativní člověk je od dětství, ale až ve 30 letech se ruční práci věnuje naplno, i když ji mnozí odrazovali, tak překonává všechny překážky a jde si splnit svůj sen. Já osobně obdivuji, co všechno dokáže. Má na starost všechno okolo byznysu. Obdivuji, co všechno dokáže. Kromě samotné výroby, řeší objednávky, stále vymýšlí nové produkty, spravuje stránky, nádherně produkty balí a často natáčí nová videa a fotí. Je to velká detailistka, která přišla s něčím neokoukaným a originálním. 

Na stránkách HáčkováníPP najdete  velký výběr šperků a dekorací vhodných na normální nošení, na slavnostní příležitosti a dokonce i na svatbu. Naleznete tu například náušnice, náramky, náhrdelníky, sety, brože, ale i přívěsky. Pavlína se nebrání ani zakázkové výrobě, takže vytvoří šperk přesně vám na míru a pomůže i s výběrem, aby se k vám produkt hodil. 


V únoru začala vyrábět šperky z květin podle měsíce narození. Právě máky se váží k měsíci srpnu. A pak tu máme kopretiny, které jsou největším hitem a které jsou vhodné pro celý rok. Právě s nimi celé tohle úžasné tvoření začalo. Takže jsem i tuhle stálici chtěla vidět na vlastní oči. A stejně jako z vlčího máku jsem byla nadšená. 

Nemohla jsem si vybrat lépe. Když chci být za něžnou vílu, sáhnu po kopretinách, a když budu chtít vyrazit někam za zábavou, sáhnu po vlčích mácích. Jak bílá, tak červená barva má v mém šatníku velké zastoupení, takže náušnice využiji.

Navíc se skvěle nosí. Jsou lehoučké, jelikož jsou tvořené bavlnkou, která se ručně dobarvuje, takže pokaždé vznikne jedinečné dílo. Já moc ráda podporuji české výrobce a ruční práci ráda oceňuji. A v tomhle případě je opravdu, co obdivovat. Ještě jednou moc děkuji za přenádherný balíček. :)

A jak se náušnice líbí vám? Sdílíte mé nadšení? A co jste si naposledy od českého tvůrce vybraly vy?

8 komentářů: