neděle 22. října 2023

Hrátky v zákulisí

 Hrátky v zákulisí jsou prvním dílem série Sinners na turné. Jedná se o erotický román od americké autorky Olivie Cunning žijící v Nebrasce, která miluje hudbu a stovky hudebníků, kteří naplňují její svět. Sama vyrůstala na tvrdé rockové hudbě a v šesti letech navštívila první koncert skupiny Styx. Okamžitě se zamilovala do hudby hrané naživo. A nyní cestuje i tisíce kilometrů, aby viděla své oblíbence. Jelikož si oblíbila i romantické příběhy, rozhodla se své vášně spojit a začít psát vlastní knihy.

Myra využívá svoji šanci, a když v baru zbystří svoji oblíbenou kapelu, neváhá a jde si popovídat. Tahle vysokoškolská profesorka by ráda více prozkoumala svoji sexualitu. Navíc je skalní fanynkou, takže se není čemu divit, když skončí na pokoji s kytaristou Brianem. Myrně šlo o splnění fantazie a bere to jako jedinečný zážitek. Ale tahle zralá, přístupná, dychtivá, inteligentní, krásná a zábavná žena Brianovi dokonale poplete hlavu svojí nespoutaností. A čím víc času spolu v posteli tráví, tím víc se jim nechce přestávat. Pomalu se Myrna stává múzou kapely, ale všední realita se zdá s tímto románkem neslučitelná. On často koncertuje a ona má vytíženou kariéru. Každý žije jiný život. Půjde to nějak skloubit dohromady?

Co to na ní je, že se mu z ní vaří krev? Tolik se lišila od holek, se kterými obyčejně chodil. Byla taková... slušná? Ale ne, vůbec není slušná.

Brian tedy idol mnoha žen i mužů a rockový bůh sice vypadá jako grázl, ale je milý, ohleduplný, okouzlující, velkorysý a hledá něco opravdového. Od první vteřiny to mezi ním a Myrnou jiskří a nemůžou ze sebe spustit oči. Sexuální chemie je nepopiratelná, ale Myrna se naopak závazků bojí. Prošla si kvůli bývalému muži peklem a nechce to nikdy znovu zažít. Dodnes ji straší jeho hlas v hlavě.

Mě osobně hned v úvodu překvapilo množství sexuálních scén a v podstatě absence klasického děje. Hrátky v zákulisí přináší takový divoký maraton sexu. Jelikož hlavní hrdinové nemají téměř žádné zábrany, nebojí se zkoušet nové praktiky. Připravte se tedy na nemravné čtení, kde kromě kopy sexu nechybí i hodně hudby a trocha té romantiky.

"Nikdy v životě jsem neměl tak intenzivní orgasmus, Myrno. Seš úžasná."

Kniha má přes 360 stran a vypráví o jedné ženě a pěti sexy rockerech. Jedná se o autorčin debut, který je podle mého názoru více než povedený. Kniha je plná sexuální touhy i hrátek. Je to obscénní a otevřené vypravování, které je zároveň čtivé.

Ve vyprávění se střídají dvě postavy. Jendou z nich je rozvedená profesorka, která je sofistikovaná a zároveň sexy, toužící po vyražení a obletovaný kytarista světově úspěšné kapely. 

S ženou, jako je ona, ještě nikdy nebyl. Sofistikovaná smyslnost. Jaká asi bude v posteli? Zdrženlivá? Perverzní? Náruživá? Mírná? Dominantní? Submisivní? Musí to zjistit. Dotkla se konečkem prstu jeho rtů. "Slibuješ, že když tě tu nechám, budeš se chovat slušně?" "To rozhodně ne."

Je to drzé a rebelské čtení plné detailních scén s velmi zkušenými a otevřenými protagonisty, kteří si užívají, experimentují a jsou vstřícní různým sexuálním návrhům. Bez ostychu a klidně před ostatními prozkoumávají své těla a to zcela bez zábran. Vše je v tomto příběhu dovoleno. 

Já osobně si rozhodně nenechám ujít pokračování. Na poli erotických románů je tohle příjemným a velice peprným překvapením. Přeci jen mám dost knih načtených a tohle dílo bylo originální zapojením hudby a především svou otevřeností. Autorka se toho prostě nebála a sepsala velice netypické scény, z kterých se budete červenat. Dílo určitě nesedne každému, jelikož v něm chybí zápletka či nějaký vystavěný děj. Hlavní roli zde prostě hraje sex. Tak je potřeba s tím počítat. ;-)

Ukázka:

"Máš na sobě víc make-upu než já." "Vypadám snad jako nějaká micina?" Zadíval se do zrcadla nad umyvadlem a vycenil na svůj odraz zuby, aby vypadal zle. Myrna ho zezadu objala. "Ne, jako vždycky vypadáš víc sexy, než by mělo být zákonné." "Chystáš se mě zatknout?" Sklouzla rukou dolů, aby mu přes kalhoty pohladila nádobíčko. "Ne, ale možná tě budu muset potrestat." Brian ji chytil za ruku. "Teď mě nedráždi," řekl. "Za třicet minut musím být na jevišti a už takhle sotva chodím." Zasmála se. Její boky a nohy toho dne taky dostaly pěkně zabrat, "Ten pocit znám. Proto se tak třeseš?" Zavrtěl hlavou. "Klasická tréma před vystoupením. Až budu na pódiu, budu v pohodě." Otočil ji, aby stála čelem k němu. Opřela se o umyvadlo a přijala jeho něžný polibek. 

Hodnocení: 4,2/5

Velice děkuji Megaknihám za poskytnutí téhle nestydaté erotické knihy plné sexy rockerů!

4 komentáře:

  1. Já se přiznám, že tohle by na mě úplně nebylo :D Já radši tu romantiku. Případně thrillery. Nic mezi tím :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já si jednou za čas moc ráda nějakou tu eroťárnu přečtu a tahle tedy byla spicy. ;-)

      Vymazat