středa 9. listopadu 2022

Tipy na vánoční dárky od Tiskaříka

 Krásný den,

dnes přicházím se speciálním článkem. Blíží se mé nejoblíbenější období roku – Vánoce a já bych vám ráda ukázala několik tipů na krásné vánoční dárky. Úžasnou firmu Tiskařík ode mě již dobře znáte, ale pokud o ní někdo ještě neslyšel, ráda ji znovu představím. Tato česká firma na trhu působí už od roku 2013 a najdete ji na internetovém odkazu - www.tiskarik.cz. Zde naleznete celou řadu personalizovaných produktů, které si jednoduše a rychle můžete vytvořit rovnou z domova podle vašich představ a přání. Firma Tiskařík se vyzná v tisku a vytváří celou řadu dárků, které jistě potěší. Zakládají si na kvalitě, a proto se na každý produkt řádně dohlíží. Specializují se na fotoknihy, fotokalendáře, fotoobrazy nebo třeba fotohrnky.


Je tedy rozhodně z čeho vybírat. Já osobně neobjednávala poprvé a pokaždé jsem byla velice spokojená. Jak už s velkým výběrem, nápovědami, tak rychlým dodání a pečlivým zabalením. Úplně první věc, kterou jsem musela mít byl fotoobraz, abych měla moje oblíbené vzpomínky stále na očích, a dodnes se na něj nemohu vynadívat (více o něm v předchozím článku). A jelikož se obraz líbil i mé sestře, rozhodla jsem se, že ji pořídím její vlastní, který zachytí společné chvíle s přítelem a jejich velkou vášeň rybaření. A opět výsledek předčil očekávání. Barvy jsou hrozně živé a obraz kvalitně vytištěn. Na stránkách Tiskařík.cz si můžete vybrat z velkého množství rozměrů a navolit si i počet fotek, které chcete zvěčnit, tudíž každý obraz je naprosto originální a udělaný přesně podle představ.


V další objednávce má volba padla na fotokalendář. Nabídka je opět rozsáhlá a stále se rozšiřuje, nachází se zde jak stolní tak nástěnný typ. Na výběr je hned z několika druhů a možností mezi které patří kalendáře poznámkové, klasické, měsíční, roční, situované na výšku, na šířku, malé A4 nebo velké A3, záleží na preferencích každého. Dle typu obsahují 1 až 13 listů, kroužkovou vazbu, či dírku nebo háček na zavěšení. Existuje i varianta Exklusiv, která nabízí vyšší gramáž papíru a skvělou kvalitu tisku s 32 různorodými motivy. Jde o unikátní produkt s ručně malovanými šablonami v kombinaci s prémiovými materiály.

 Prvně jsem zvolila klasický nástěnný kalendář: měsíční. Na první pohled mě zaujalo hned několik motivů, nakonec zvítězil Hexakon. U této šablony je každý měsíc jiný a lze do něj vložit jiný počet fotek. Tohle vše a mnohem víc se odvíjí od vybraného druhu kalendáře a zvoleném motivu. Výhodou je, že kalendář lze vytvořit od jakéhokoli měsíce, nemusíte začínat nutně lednem.


Kdo má rád přehledně věci uspořádané na jednom místě, zvolí si roční variantu, kde je zobrazen celý rok najednou a nemusí tak otáčet stránky. Kdo naopak dává přednost tomu mít jednotlivé měsíce na jiné straně, zvolí měsíční kalendář, do kterého se vejde spousta fotek. A pak je tu poznámkový kalendář, pro ty, kteří rádi plánují a potřebují mít důležité věci zapsané. Do určitých druhů kalendářů je možné zaznamenávat datum narozenin, svátků a významných rodinných událostí a mimo to lze přidávat i krátký text. Navíc si u Tiskaříka můžete tyto významná data i texty uložit do příštích let.

 


Tentokrát jsem se rozhodla vyzkoušet stolní variantu, která je nabízená v klasické papírové formě nebo v netradičním dřevěném podstavci, který mě okouzlil. A řeknu vám, že v reálu je snad ještě hezčí než na fotce. Tímhle dárkem jistě uděláte radost všem. Já zvolila typ na šířku a opět jsem si kalendář přizpůsobila svým potřebám na míru. A když jsem v některém měsíci měla potřebu ukázat více fotek, jednoduše jsem je tam přidala. Systém vám samozřejmě nabízí nějaký design, ale vy s ním můžete pracovat, a to se mi na Tiskaříku moc líbí, že nechává kreativní prostor.


A nakonec jsem se rozhodla vyzkoušet i variantu jednostránkovou, kdy je na jednom papíru zobrazena jedna fotografie s celým rokem. Což vypadá taky moc pěkně a moderně. Je zde velký výběr pozadí. Já osobně zvolila jiný pro babičku a jiný pro sestru.


Když už jsem byla v tom třídění fotek, tak jsem se stejně jako minule rozhodla objednat originální pexeso, které je vytištěné na lesklém papíru ve velikosti 4,2 x 4,2 cm a složené z fotek, které si sami vyberete. Nechybí ani skládací krabička, kam vše po dohrání uložíte. 



První objednávka byla pro mě a tentokrát jsem chtěla udělat radost kamarádce a vybrala jsem naše nejoblíbenější společné momenty. Už teď jsem moc zvědavá, jak se bude tvářit. Je to jednoznačně zajímavý a nevšední dárek.

 


Rozhodla jsem se vyzkoušet i další  produkty. Už delší dobu mě lákalo vytvořit si plecháček, podle mých představ. Tak jsem se do toho pustila a nechala sestavit pro přítele takové romantické schéma. Já vybrala několik emotivních momentů a přidala i nápis (lze zvolit různé typy písma). Kdo naopak má rád jednoduchost, může zvolit jen jednu fotografii či jen nápis a opět je zde několik motivů. Plecháček mě opět příjemně překvapil, je krásně zpracovaný a už mám v hlavě další nápady.



Jako dárek pro maminku jsem zvolila hrnek místo skleněného jsem vzala keramický. A i zde bylo na výběr buď klasický tvar hrnku ve velkém či malém provedení. Nebo hrnek na latte pro který jsem se nakonec rozhodla a ten nevšední tvar je opravdu krásný. Připsala jsem ji tam milý vzkaz a vybrala ty nejlepší společné momenty, na které všichni rádi vzpomínáme. A výsledek mě tak dojal, že jsem se rozhodla udělat radost i milované babičce. Pro ni jsem zvolila klasický tvar hrnku s růžovým lemováním a výsledek opět stojí za to. Doufám, že všechny dárky vytvoří obdarovaným úsměv na tváři.


A příště se snad pustím i do nějaké fotoknihy. ;-)

Velikou výhodou je kromě velmi rychlého dodání (objednávka byla precizně zabalená a zpracovaná ve velmi krátkém čase. Rozhodně jsem ocenila, že o každém jednotlivém kroku výroby a doručení jsem byla informována) je i snadné vytvoření požadovaného produktu podle vašich představ. Pomůže vám k tomu opravdu jednoduchý online editor. Do počítače tak nemusíte stahovat žádné přebytečné softwary a fotoprodukt vytvoříte bez problému online. Pokud by náhodou přeci jen nastal někde zádrhel, stačí kliknout na otazník a chytrá nápověda vám poradí.

 


Dále musím vyzdvihnout různorodost produktů - fotoobrazy, fotokalendáře, fotoknihy, obrazy, fotopexesa či fotohrnky (v nabídce jsou i roztomilé plecháčky) na stránkách je k nalezení i svatební portál, kde si můžete navrhnout a vyrobit například svatební oznámení nebo pozvánku ke stolu. A rozhodně chci upozornit na momentálně probíhající slevové akce na stránkách Tiskařík.cz díky kterým můžete dárky pro své blízké sehnat ještě levněji.

Tímto bych chtěla firmě Tiskařík moc poděkovat za krásné a kvalitní produkty  a milou spolupráci!

     

4 komentáře:

  1. Teda ten dřevěný typ kalendáře vypadá fakt dobře, musím říct že mě to fakt zaujalo a budu o tom do budoucna přemýšlet, to by se líbilo i nám, nejen jako dárek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu mile mě tenhle kousek překvapil svým designem, nikde jinde jsem na něj ještě nenarazila. Už se moc těším, až si ho vystavím. :)

      Vymazat
  2. Skvělý tip, děkuji za něj. Co teď máme syna, tak taky bych přemýšlela nad nějakou fotoknihou či nějakým foto obrazem. Máme nádherné fotky od fotografky, tak bych si je ráda taky takto nechala udělat jako pěknou vzpomínku.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to bude krásné si nechat zvěčnit a mít neustále na očích. :)

      Vymazat