středa 7. srpna 2024

Palmolive Naturals

Krásný den, moji milí čtenáři,

díky trnd projektu jsem dostala možnost vyzkoušet tři voňavé sprchové krémy od Palmolive Naturals s novým vylepšeným složením, které je vhodné pro vegany.  Sprchové krémy jsou dermatologicky testovány, mají neutrální pH a obsahují vitamín E, který zanechává pokožku jemnou a vyživenou.

Palmolive Naturals sprchový krém Olive & Milk v sobě kombinuje hydratační mandlové mléko, které pokožku zanechá vláčnou a přírodní výtažek z oliv, který rozmazlí smysly příjemnou vůní. Mě osobně tato kombinace seděla nejvíc a byla mi nejpříjemnější.



Sprchový krém Palmolive Naturals Sensitive obsahující rostlinné mléko je inspirován přírodou, přináší jemnou, čistou vůni a je vhodný pro citlivou pokožku, kterou uklidní a zhydratuje.

Palmolive Naturals sprchový gel Orchid & Milk přináší exotickou vůni orchideí spolu s jemným krémovým pižmem a santalovým dřevem. Jemné složení zvláční vaši pokožku.

Líbí se mi, že se značka zaměřila i na ekologii a řeší udržitelnost. Sprchové krémy neobsahují žádné mikroplasty a oproti klasickým sprchovým gelům jsou krémovější a jemnější. Všechny vůně jsou příjemné, ale ne vtíravé a pokožku zanechávají hebčí a hydratovanější.



Všechny tři sprchové krémy jsou k dostání v DM drogerii. 

1 komentář:

  1. Sprcháče vypadají zajímavě. Až mi dojdou zásoby (které mám celkem slušné), tak se po nějakém možná mrknu.

    OdpovědětVymazat